10 Lucruri despre cărți de vizită

Carti de vizita rezistente din plastic


Fă-ți o carte de vizită memorabilă cu noi!
Primim sau oferim zilnic cărți de vizită partenerilor noștri de afaceri. Este un obicei care acompaniază fiecare întâlnire de afaceri, de obicei când avem o primă întâlnire cu un partener nou, fie el furnizor, client sau potențial angajat/angajator. Ne propunem în acest articol să aflăm 10 lucruri utile despre cărțile de vizită.

1. O carte de vizită ar trebui să se potrivească într-un rolodex sau suport de cărți de vizită (port vizitcard). Din acest motiv există dimensiuni standardizate pentru cărțile de vizită și ar trebui să vă asigurați că aveți o carte de vizită care nu are o dimensiune ciudată care se va pierde sau nu se va potrivi nicăieri. Cu excepția cazului în care este cea mai impresionantă carte de vizită proiectată vreodată. Dimensiuni uzuale sunt 90×50 sau 85×55 mm.

2. Mai puțin este mai mult pe o carte de vizită. Oamenii sunt familiarizați cu Internetul, deci păstrați-l simplu. Adresa site-ului. Nume. Numele Companiei. Telefon (poate). Poștă electronică (poate). Ai nevoie de mult mai mult?

3. Utilizați imaginile dacă se referă la ceea ce faceți (adică fotograf /artist, bucătar, hair stylist etc.). În caz contrar, fiți atenți la cât de multe informații grafice includeți. Nu faceți oameni să lucreze pentru a afla cine sunteți.

Cărți de viyită simple
Cărți de viyită simple

4. Folosiți o hârtie de calitate. Calitatea contează în cazul cărților de vizită!

5. Utilizați aceleași principii de design pe o carte de vizită pe care le-ați aplica pe un site web sau un poster.

6. Arătați designul cărții de vizită cuiva înainte de imprimare. Asigurați-vă că sunt cinstiți cu dvs. Arată simplu și curat? Pot să-și dea seama rapid cine sunteți?

Cărți de vizită elegante față-verso
Cărți de vizită elegante față-verso

7. Nu utilizați un filigran sau litere sau culori ridicate decât dacă aveți un motiv. Dacă vă puteți permite, angajați un profesionist sau riscați să aveți un produs sub standard.

8. Margini rotunjite, alegeri subtile de design, inovație … toate acestea pot funcționa. Detaliile contează în cazul cărților de vizită.

9. Când faceți networking, ați putea da o mulțime de cărți de vizită și nu mai auziți înapoi de la nimeni. Este mai bine să luați cărți și, de fapt, motivul principal pentru a avea o carte de vizită este să puteți obține cartea altcuiva. Astfel discuția începută poate continua la un nivel avansat în zilele următoare.

10. La sfârșitul zilei, o carte de vizită rămâne o legătură valoroasă cu persoanele pe care le-ai cunoscut. Fă-o să fie memorabilă cu Magnetic Promo!